Träning+semla :/

Blev träning idag också, skivstång med Sara och Linn. Träna med träningsvärk är inte det roligaste men det gick! Trofan att mamma har köpt semlor för hon glömde göra det igår. Så ja... Jag firade min träning med en semla =<! Aja, nu blir det iaf duschen, sen måste jag göra klart rättskunskapen och packa!

Sjuka drömmar..? =p

Matte provet gjort. Gick åt helvete, om jag på något sätt får G så kommer jag vara överlycklig.

När jag kom hem gick jag och la mig, drömmer så jävla sjuka drömmar.

1. Drömde att vi var och kollade på några nya skolor inför framtida plugg. Sen kom det 3kineser och en svensk gubbe med pistoler och bomber och skulle döda mig. Sen blev det ett jävla liv som slutade med att jag verkligen kutade ifatt dem och hoppade på dem (som på film ni vet). Därefter band vi fast dem tills ambulansen och polisen kom vilket tog typ 30min.

2. Andra drömmen var att vi skulle till Åre. Efter ca 6h hade vi inte ens kommit till Växjö. När vi körde så mejade vi ner folk bakom oss för vi körde så dåligt (folk flög ur bilar..?) bisarrt som fan. Sen när vi skulle till Ica och handla hade jag med mig Kristoffers cykel, den glömde jag därinne. En skum tant snodde den och vägrade ge tillbaka den så jag började storlipa. Sen handkade jag för 3000kr också, ofta man gör det?

Trevligt..! ;P

Hero's song

Brendan James - Hero's song

Underbar.

I GIVE UP.!

Nu gav jag upp. Jag kan inte derivera, jag kan inte logaritmer och jag kan inte tillämpningar. JAG KAN INTE. Jävla matte. Går ju sjukt bra med när ens lärare gör allt för att undvika en, lyssnar inte och är allmänt körd i huvudet. Får ta mitt IG imorgon, så är det bara.

Peace and Love

Peace and Love biljett bokad!
Äntligen något som är mer än bara snack.
Det här kommer att bli grymt ;D

Måste även påpeka att jag var uppe och gymmade innan skolan, duktigt va? ;D

Ett försök på en design xD

Pillade fram lite ny design... Alltså, det här är nog inte riktigt min grej. Skulle matcha det orangea med det i headern. Färgen vid sidan ser dock förjävlig ut, haha hela skiten är inte så vacker. Men vafan, det ser lite mer personligt ut iaf än någon jävla design bloggen har åt en. Får se ut så här ett tag framöver, det orangea ändras nog när jag hittar lusten ;p.

Ge oss fredag, nu!

Cyklade till skolan, helt otroligt vad man tycker synd om sig själv när man har varit bortskämd med bil i denna kylan!. Skolan bjöd på det vanliga, avslutades med idrott. Jag och ca 12 grabbar. Jaja, det går väl för sig ;D.

Satt med matten, höll på i 30min ungefär. Fattade ingenting så jag la ner. Vad är meningen?

Pratade med Sandra en stund sen om helgen, åh blir mer pepp! Dricka oss fulla på tåget från Stockholm - hudiks, sen fortsätta köra på. Fan vad jag vill ha fredag nu!

23 Februari 2009

Dagen började med frukost på McDonalds med Sandra. Efter det åkte vi till skolan och gjorde ekonomiuppgifter. Våran ekonomilärare är borta i nästan 3 veckor (Y). Suttit och klurat med matten en stund, men jag ger nog upp nu... Fy!


Stoltheten har lagt sig.

Till slut kom man till punkten då man insåg att stoltheten inte var värd våran vänskap.
I slutet är det bara dumheter från varje sida och missförstånd.
Har iaf löst sig med Jenni, vilket känns asbra.
Saknat människan och vårat söndagssnack! :)

gaaaaah.!

Säger bara fruktansvärd dag på jobbet, fyfan!
Sitter i handduk nu och är HELT slut.

SNÖ SNÖ SNÖ!

Jag hade gärna sett våren på ingång men när jag och Bettan kom ut blev det lite andra tankar. Snöar som tusan, och det ligger så fint och tjockt överallt. "Riktig snö" förtusan. En känsla av lycka spred sig i kroppen och man kände sig som ett litet barn som sprang runt och hoppade i snön. Aaah, jag är så glad, det här kommer nog bli väldigt bra tider! Även om jag kommer ångra mig om snön snart.

Topphumör!

Jobbdag 1 är avklarad och jag är på så sjukt bra humör :D.
Nu ska det fixas lite mat och sedan till Evelina för lite mys.

:)

Så sjukt söt..!

Min kommande helg.

Sitter här med ansiktsmask, lyssnar på musik, skriver och funderar.
Imorgon är det jobb, 08-17. Söndag också.
Trevlig helg va?

Det rosa underbara kortet!




Ni vet när man sitter sådär och koncentrerar sig till 100% för att namnteckningen ska bli så bra som möjligt efter att kortet har blivit förjävligt (går det att se bra ut på sådana?)? Här ser ni ett grovt misslyckande. Sen när jag misslyckades skulle jag försöka fixa till det, slutade som en stor fet klump. Härligt att namnteckningen på mitt ID kort är 4234 gånger snyggare och att det ser ut som om min lillebror kladdat ihop namnteckninge. Haha, ohwell! Det viktiga är väl att det är rosa och att det står körkort på? ;D

Dricka och norrlänningar!

Nu åkte Sandra precis hem. Började med en fika med Sandra och Johanna på McDonalds. Sen kom Sandra med idén att dricka! Så då åkte vi till mig, öppnade upp jägermeistern, vinet och gallianon sen satt vi på venten med norrlänningarna. Blev en jävligt rolig kväll faktiskt :D. Fan vad skönt det är med lov, då kan man göra sånthär lite när man vill :D. Nu ser jag fram emot 27:e ännu mera.




 
Världens sötaste hårboll var med och myste!

Där ser man!

Dagen verkar ha något mer att bjuda på ändå, en fika med Sandra och Johanna på vårat allas McDonalds! Måste även påpeka att jag har träningsvärk, därmed stora smärtor när jag ska växla(då jag kör) och när jag hostar.

En liten dagens.

Dagens wakeup: runt 14.00
Dagens "syssla": Sola solarium.

Tvivlar på att dagen har mer att bjuda på, vi får se!

27:e tack!

Blev revben, bea sås, pommes och sallad! Sen till efterrätt varma hallon och glass. Var jävligt gott, avslappnande och mysigt! Nu är jag hemma igen, och uttråkad. Ge mig 27:e nu, tack!


Guess whaaat ;o

Gissa vem som tränade och köpte träningskort idag ;o!
Jag jag jag!
Får väl se hur mycket det utnyttjas nu bara ;P.

Nu ska jag snart träffa Sandra, handla lite. Är vrålhungrig! Desert ska jag fan ha med. ;D

Shopoholic.

Blivit en del nu på sistonde ja. Var ju gina-paketet jag beställt sen när jag åkte med Sara till Växjö blev det en hel del med. Men allt är uppdaterat nu, förutom skor. Helt ärligt, skor behövs nog inte uppdateras på ett par år iaf haha :P.

Idag har jag tänkt att köpa träningskort, är fan dags nu xD.
och ikväll blir det matlagning med Sandra.

Det blir nog en bra dag det här!

CV

Skrivit ihop ett sånt med. Inte särskilt nöjd dock, har aldrig haft skrivarkonsten.
Nu är frågan, vart ska man söka?

Shoppoholic, från Asos.



Allt satt asbra, även byxorna som beställdes ganska blindt :D.

Sara, min räddare i nöden :D!

Efter att ha varit SJUKT uttråkad och nästan gett upp hoppet fick jag tag på Sara som så glatt ville göra något! Vi åkte till Växjö lite efter 16.00. Hann med stan en runda, shoppade, upp till samarkand, åt, shoppade lite till. Sen när vi var påväg hem kom vi på att bio hade varit mysigt. Då var det bara att vända. Valkyria blev det, sjukt bra film. Satt som förstenad med gåshud hela filmen. Helt sjukt hur hjärntvättade människor kan bli, usch!

Kom hem runt 00.00, sen satt jag och pratade med världens sötaste Norrlänning!, Mums.. :D

Anyway, Sara. Tack för en sjukt bra dag <3


Främlingar

Pratade igår om hur jävla goa alla människor i Örebro var. Evelina påpekade att det var för att vi inte kände dem, för att vi inte hade några fördomar. Jag måste säga att jag håller med. Men är det inte lite sorgligt? Att för att vi ska kunna ge en människa en helt ärlig och öppen chans måste personen ifråga vara en ren främling. En person du aldrig har sett, hört talas om eller pratat med. Är det då vi verkligen skapar rätt intryck och kan förlita oss helt på oss själva? Är det då vi vågar öppna våra armar och inte bara är mottagliga utan även jävligt bra på att ge och bjuda på oss själva?

Är det inte sjukt egentligen? Hur mycket fördomar formar våra tankar.





(Nu hade jag ju pratat med ett antal som vi träffade i Örebro, men långt ifrån alla och vent är långt ifrån verkligheten)

Alla hjärtans dag

Efter många om och men blev det utgång igår, vilket jag hade kunnat ångra idag då jag blivit sjukare och bakis till hundra. Måste vara det där jävla rödvinet för såhär illa brukar det inte vara! Iofs, att jag är sjuk lär ju bidra ;P. Som tur är var det värt det! Var med Evelina och Sandra hos Gustav först sedan vidare till Daniel. Jävligt rolig kväll faktiskt :)

Är det inte sjukt förresten? Hur man fortfarande kan vara svag för en person efter mer än 6 år. Kan verkligen erkänna att det aldrig kommer släppa, även om jag aldrig hade velat "ha något". Igår behövdes verkligen för nu behöver jag aldrig mer undra! Var bara en sån grej som man har funderat på, alltid varit nyfiken på. Avslutades med en välförtjänt smäll på käften. Känns så fruktansvärt jävla bra! Blev dock väldigt chockad, är det inte skrämmande hur man helt plötsligt kan titta på en person efter så många år och inte längre känna igen den?

Jaja, spelar ingen roll. När man får så gulliga sms så börjar man förstå direkt hur fina killar det finns! Även om de bor ca 70mil bort (om det ens räcker ;P), men det gäller att leva i nuet. Att ha någon man kan flirta med och prata om allt och inget i timtals ska man väl inte klaga på ;D?

Musik.

När man känner hur hela kroppen ryser till,  när glädjen sprider sig genom hela kroppen och när orden kryper sig in på huden. När musiken får dig att sväva och när du känner dig oemotståndlig. När tårarna sätter sig i halsen och när allting känns så lätt, när känslorna är obeskrivliga. Det är just då, just då musiken är som bäst.

Fredag, lov!

(Lov),  bästa umgänget, thaimat, charader, te, film och snack - dvs en jävligt bra fredagskväll!




Fick hem min Gina beställning igår. Sjukt nöjd! Blev bland annat byxorna på bilden (SOM JAG TOTAL ÄLSKAR, fan vad jag missat mycket. Så sjukt sköna!) även ett par underbart snygga tights och lite annat smått. Nu väntas Asos paketet!

Student 2009


Bara jag som blir alldeles varm i kroppen?
"Årskurs 3 på Sunnerbogymnasiet springer ut klockan 15.30 onsdagen den 10:e juni 2009"

Uppdatering ja! ;P

Då var det ett tag sen (Igen).

Fredags: Födelsedags middag hos Linn som fyllt 18, god mat, gott sällskap och gott i själen när folk äntligen inser! Vad som är bra med oss 6 är att man alltid vet var man har varandra. Motgångar och medgångar (säger man väl?). Ja juste, var ju studentfest också "Oj, jag kom visst fel". Verkligen lyckad kväll! 

Lördags: Jobbade (blä.!), sen körde vi körde till Växjö iaf, fick låna Sandras föräldrars bil. Härligt väder jag fick köra i första gången jag kör i mörker och så långt själv. Snöstormen påväg hem var lagomt jävla skrämmande och sladden i rondellen ännu bättre. Haha, upplevelse iaf. Hursomhelst var Oléo skit kul, jävligt mycket folk!

Har inte hänt så mycket under veckan, det vanliga med skola, solade även solarium för andra gången i hela mitt liv! Idag väntas prov...

Åh juste! Jag gjorde det vanliga misstaget med att gå in och kolla kläder. Blev hemklickat på både Gina och Asos (fyyy!!). Asos grejerna är alltid så jävla dyra med men jag kan inte motstå ibland...! Det där kortet alltså, helt livsfarligt, bara gå in och klicka och VIPPS så är man SÅ mycket fattigare... Paketet från Gina kom igår iaf, åh vad kär jag är i tightsen!


Var ju tvungen att experimentera med det nyklippta håret! ;P

En Evelina

Sandra och Bettan.

Bilder från studentfesten, sen tog mitt batteri slut, glömde ladda : <-

Är man någonsin BRA NOG?

Jag blir så jävla arg, men även ledsen. Ska åka till Växjö idag, bilen står men får jag låna den? Nej. Och till vilken anledning? Jo, de tycker inte jag är "bra nog" eller "redo nog" eller "erfaren nog" osv för att köra till växjö "speciellt inte på natten".

Nej, jag har ju fått mitt körkort för jag är fullkomligt retarderad i huvudet, för att bara kunna köra inne i stan (för det är ju VERKLIGEN det man vill ha körkortet till). Men hallå, jag fick ju det för att "det är så lätt för ungdomar att få sitt körkort för man har mer överseende med dem och tycker synd om dem"  Ja, tack. Är ju sjukt roligt att ni tycker så, speciellt när alla ANDRAS föräldrar litar på dem och tycker dem är bra nog att köra. Men tack för att jag inte är det. Stör mig så jävla mycket, jag vet även att ni inte tycker jag är "bra nog" att ha det. Jag är inte bra nog, inte duktig nog. Nej, men vafan ska man göra för att någonsin vara bra nog för er?

Blir så jävla arg. Varför är jag så mycket sämre än andra? Varför är dem "bra nog" att göra saker och ting?...
ÅH, SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, inte slutar tårarna rinna heller. Känner mig verkligen värdelös.

Det "roliga" är att ni är de som underskattar mig mest, som tror minst på mig.
Ni har fel, ni har så jävla fel...

Liten uppdatering.

Förresten! Skulle bestämma 18års present till Linn igår. Fy tusan vad svårt det var! Tog två timmar, men sen satte vi den tror jag faktiskt!

Har även glömt berätta om min sjukt misslyckade klippning. Fyfan ja, jag vill typ dö. Men men, what to do. Får hoppas att det växer snabbare än någonsin!

Har även sovmorgon till 13.45 idag, tackar jag inte nej till!

FLING! :D

Jag tror jag blev liiiite förälskad under Örebro resan!
Prata på msn gör ju det inte bättre, haha.
Jaja, flings liksom! ;D

Önsketänkande!

För det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. Om att vakna upp mitt i natten bara för att försäkra sig om att du ligger kvar, om att de nätter man tvingas sova ensam, gå och lägga sig med dina tröjor bara för att känna lukten av dig. Om att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Att låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar i drömmar du inte vill vakna ur. Om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt bland dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att läka, kyssa bort svårigheten och skriva poesi över ärren. Om att viska ”du är det vackraste jag sett” tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimten i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen, och om att ta bort hårstrån från varandras läppar. Det handlar om att tappa bort sej i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspetsar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. Att skratta tills de gör ont alldeles jätteont i magmusklerna och att ligga på hårt parkettgolv fast det finns en säng precis intill. Det handlar om att ge någon sej själv utan att tveka en sekund, och att andas genom varandras munnar.


Hittade denna skriven på Idas bilddagbok. Vilket önsketänkade som for genom mig!

Sämsta humöret, jappjapp...

Okey, detta låter sjukt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det på svenska...
Känner mig verkligen "emotionally drained and exhausted".
För tillfället håller jag bara tillbaka tårarna för allt.

Buh.!

Örebro!

Efter att blivit tjatad på, och tackat nej, och tjatad på igen så ringde jag Sandra. "Ska du med till Örebro, kan fixa så tågbiljetterna är gratis och sovplats finns där". Gratis resa, boende osv, kan man ju heller inte tacka nej till? Så Örebro blev det, och det va tur som fan för jag hade en av mina bästa helger någonsin! Här snackar vi lite sömn, mycket fylla, folk som absolut inte kunde bli bättre, närmare 30pers som ska sova i Mats 1:a (här snackar vi dreamhack-känsla, sov vafan där finns plats), mycket skratt osv. Måste säga att det är det absolut roligaste med att spela, man lär känna sjukt mycket superbra folk. Kolla bara malmöborna osv. Nej, galet bra säger jag!

Läste även nyss att det verkar vara Trollhättan på G? Låter fettjävla bra, de fixar vi nu tycker jag!


RSS 2.0