Good timing tandregleringen!

Underbart att tandregleringen lyckas pricka in en tid 08.00 på vår studiedag..!
Onsdag ryker tandställningen på och jag ska försöka få lite mer sömn.

Uppdatering och Lunarstorm!

Ute igår, nyktert blev det men hade riktigt roligt iaf. Såfort man kommer till dansgolvet och musiken slår i öronen så är det bara att släppa loss!. Idag var det jobb redan 08.00 (igen), tur som fan man är ledig imorgon.

Fick reda på svaret idag angående min aupair med en familj, blev ett nej. Valet var jättesvårt blabla, var så många som hade passat in perfekt blabla valde ge platsen till någon annan blabla. Jaja, tänkte jag. Det jobbiga är ju att fortsätta leta, men jag är iaf glad att jag kom så långt med tanke på att det var 300 pers som sökte! Deras förlust, aight? haha.

Sitter här, totalt uttråkad. Då kommer jag på den briljanta idén att kolla min Lunarstorm.
Finner två mail, det ena lyder:

" snubbenhet P30 hej jag e 22 tis 20 jan 10:37
I mailet står det:  tja adda mig [email protected] har cam

En p30 som skriver som rubrik "Hej jag E (märk E) 22. Sen vill han att jag ska adda han för han har CAM. AMAGAD!!!, Så desperat är fan inte ens jag, speciellt inte på en kille som skriver E istället för är.

I det andra mailet står det:
Ursäkta att jag bara mejlar så här men satt och kollade lite bilder för att hitta någon att ställa min fråga till å då dök snygga du upp så här kommer frågan. Är du nyfiken och sugen på att se härliga sexbilder på mig och min tjej Vi njuter av att andra ser våra bilder och skulle någon bli upphetsad av våra bilder så tänder det oss extra. Så är du nyfiken så tveka inte att adda [email protected] Puss i ljumsken!

Helt ärligt, snubben måste driva. VARFÖR skulle jag vilja se två äckels sexbilder (de måste ju clearly vara retarded som håller på sådär). Varför i hela friden skulle jag vilja "tända de lite extra", och till slut.. "puss i ljumsken"... PUSS I LJUMSKEN.. OK, trevligt, tack. Har jag verkligen längtat efter.

Förutom detta så ett par desperata gästboks inlägg "ÅÅH ADDA MIIIG MSN BLABLA, ÅÅHS Å VACKER".
Tack.

Bilduppdatering!


Nervös Maria innan uppkörning!


Vad jag orkade slänga på mig igår!
Plus mina helt jävla underbara nya skor (och ja, jag inser att mitt rum behöver städas! :P)


Vad jag orkat slänga på mig idag.!
(HAR T.O.M PLATTAT HÅRET ;o)
Sen åker mina helt underbara skor på (de ovanstående <3)

Uppdatering dåja!

I förrgår testade jag köra pappas minibuss. INTE min grej säger jag bara, kändes precis som om jag övningskörde igen och fyfan, det skippar jag helst!

Vill även påpeka att jag både idag och igår har orkat klä på mig annat än jeans och linne (Hipp hurra!).

Åh en sak till! Projektarbetet, waah!! Inga problem att få ihop det, men gudars vad mycket jag har att göra. Sen att man är efter i både finansieringingen och kalkyleringen samt företagsekonomin.!

MEN, idag är det fredag så då stoppar vi undan det där och är glada för att det äntligen är HEEELG!.
Bjuder på jobb 08-17 lör och sön. Kanske utgång på lör? Vi får se vad som händer!


BARA FÖR ATT JAG KAN :D

Alla hade typ lektion, utom jag så då körde jag hem.
Ska köra till posten snart och hämta paket.
Åh, du underbara körkort <3

HEAVEEN!

KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT!
Åh underbara känsla, fyfan vad sjukt det känns!
Kan fortfarande inte fatta det!
Nu vill jag ha goda nyheter angående min aupair med tack.

Åh föresten, köra till skolan imorgon.
INTE ILLA!

HAAAAAAAAAAA :D!
FAN VA BRA JAG ÄR.
LYCKA.

NO MORE KÖRKORTSTJAFFS ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ:D:D:D:D:
FRIHET FRIHET FRIHEEEEEEEEET TJAAAAAAAAALALALALLALAALAAL ;D.

Domedagen!

Det är som att vänta på att bli dömd!
Heaven or hell ;D.

=D=D=D

"kör du som du gjorde idag är det inga problem imorgon fröken!"
"ALLTSÅ..: PUSS PÅ DIG MARIA, PUSS PÅ DIG!!! Vilken jävla skillnad från fredags. Nu förstår du att det inte är någon idé att vara nervös osv, det hjälper inte! Eller hur?"
-Ingo

PRECIS VAD JAG BEHÖVDE! :D
Sa till pappa när jag kom in, då skämdes han allt!
JAJA, FYFAN! TAGGA

Tack pappa..

"han som kör upp med dig är en idiot om du får körkortet imorgon"

Tack..
Men jag ska fan visa dig.
Ditt jävla as...

I CAN DO THIS!

Okey! Pappa har lagt ner sitt jävla humör. Körde lite igår (kolsvart var det), jävligt läskigt att köra landsväg osv då :o. Körde även idag. Det känns bra, jag kan! Ska göra mitt bästa, tänka på alla sådana dumma grejer som jag brukar missa. I've got this! Ska bara visa Ingo imorgon också, sen är det fan ON. Positivt tänkande som gäller, jag SKA klara det. Fan ingen mening att köra upp om man ändå går in med inställningen att misslyckas.

JAG SKA LYCKAS, JAG SKA SLIPPA KÖRKORTSTJAFFSET, JAG SKA BLI  FRI, JAG SKA HA MITT KÖRKORT!

JAG KAN!

Jag tänkte innan. Det kanske inte gör så mycket att min körlektion idag gick åt helvete, eller att pappa vägrar köra med mig. Jag kanske misslyckades på min körlektion för att jag ska ha mitt totalt misslyckande där och mitt totalt lyckade på uppkörningen. Nu vet jag iaf hur jag INTE ska göra. Måste tänka så, måste sluta vara så nervös, måste sluta tänka för mycket och bara vara steencool. Andas, ta det lugnt. Jag kan det här, jag vet att jag kan! Hade jag inte kunnat hade Ingo inte bokat, han tror på mig! Nu måste jag tro på mig, och sätta det!

Breakdown.

Pappa vägrar köra.
Bryter ihop, vet inte vad jag ska göra.
Jag måste klara det, men får ingen hjälp.

Orkar inte körkortstjaffset mer, orkar inte tjata mer.
Jag måste klara det, jag måste.

När jag gör det, så är det iaf min energi, mina pengar, min förtjänst, mitt körkort.
Körkortet jag har skaffat, bara jag.

Fanfanfanfan

Självklart äter mina nerver och min nervositet upp mig. Har ALDRIG kört såhär innan. Första gången Ingo t.om höjde rösten och sa "NEJ, nu får du fan skärpa dig!". Inte gick det bättre, missade högerregler, ingen koll på växling, motorstopp, körde som en handikappad gammal tant (GASA UPP NU MARIA!). Två gånger gasade han åt mig, en gång bromsade. Vafan gör jag, varför förstör jag för mig nu? Nu när jag är så nära, fan. Tårarna slutar inte rinna, jag är ju så jävla nära...  Jag kommer kugga innan jag hinner ut ur parkeringen. Eller nej, förfan Maria skärp dig..!!!

PANIK.

Övningskörning!

11.15 ska jag övningsköra, har aldrig varit så nervös inför det.
Jag MÅSTE sätta körningen idag, det finns ingen annan utväg.
Nu gäller det!



B I A T C H

Sluta tro att du är något, sluta tro att du är överlägsen, sluta tro att jag köper ditt jävla bullshit, sluta vara så jävla feg, sluta vara så kaxig. Du är rent ut sagt en jävla bitch.

Sjukt förbannad, trött på all jävla bullshit som du kommer med.
Jävla nutcase.

Gårdagen och dagens!

Fikade igår. Dra fram några tjejer, lite fika och sen kan jag lova att de kan sitta där ett tag! 2 1/2 timme blev det väl för oss.

Tandregleringen idag, tog ut gummisnoddarna, testade någon grej. Om två veckor ska jag sätta tillbaka gummisnoddarna igen för att flytta på tänderna IGEN (varför ska jag göra samma sak IGEN om två veckor, kunde likagärna haft kvar skitsnoddarna och vant mig vid det!). SEN ska jag ha i rälsen, jävla utdragen process.

Sara tog körkort idag, så bjöd henne på donkis mat, körde runt en jävla stund och snackade. Tvivlade inte en sekund, bra är du och grattis som fan! (välförtjänt!).

Jag bjöd på tårar idag, blir så förbannad. Känns som om ni förstör för mig, men jag ska göra mitt bästa och klarar jag det har jag MIG SJÄLV att tacka, klarar jag det inte så klarar jag det nästa gång, eller nästa gång. Jag SKA ha det, no matter what! Bra att det finns Evelinor som taggar och muntrar upp en, och Saror såklart som gjorde desamma :).

It's just the beginning...

ONT, ONT, ONT!!
Tänderna, känns som om alla ska falla av.
Sjukt irriterande med, igår va det inte alls lika farligt men nu vill jag typ dö.
Jag kan inte tugga heller.
Ändå är det två gummiband mellan två tänder på varje sida längst bak.
Vafan kommer hända när jag får i hela tandställningen?

Om jag inte överlever så vill jag säga hejdå till alla mina nära och kära, I love you <3

Tandreglerings besök numero uno!

Tandregleringen vid 08.00. (KUL när man börjar 09.25). Ännu roligare när det tar 5min att sätta in fyra små äckel gummiband i käften som stör mig som fan! Kul att jag ska cykla till skolan typ.. Nu!

Kul att jag är så positiv.

Sanningen är att jag längtat efter massa metall i käften.

2 år som äcklig 14åring för att se ut som en HOLLYWOODSTJÄRNA MED TYPPPPPPP VITA TÄNDER (som Blondinbella hade sagt).

Amagad, jag är besatt.!

Hejdå.

HALLÅJA!

POFF skolstart, POFF helg.
Inte illa!

Något som är illa är jobb lör, sön 08-17.
Jag tänker ENGLAND, ok?

Jag har fått brev också.

Trevligt.

förhelvete!

Glömde nästan dagens nyhet! Fick ett samtal imorse, från England, från en familj jag snackat med om Au Pair! BAM sa det och min engelska var sjukt jävla felfri (på något jävla sätt), konversationerna flöt på och jag var allmänt bäst. Hon jag pratade med var sjukt trevlig och superlätt att föra konversationer med (säger ju att britter är totalt jävla underbara), så nu är jag riktigt jävla pepp. Får jag "jobbet" hos denna familjen ska jag iväg redan i juli, fettnice! Synd bara att jag tävlar mot sisådär 300pers (japp, så många sökte till dem).

Hej 2009!

Nyårsafton slutade kalas, även efter lite catight med en 16åring (HAHA), skrattretande att tanken ens slår människan att hon rår på mig :). (jag är kaxig jag vet ;p). Annars har det bestått av det eviga jobbet, gillar även alla snygga brännmärken jag har och 12-21 tiderna, älskar min 14-23 tid imorgon eller min 11-21 tid idag. Allt som snurrar i mitt huvud är England, shoppa och supa gärnet, ös!

RSS 2.0