I am ready for you 2009!

Varför känner jag mig mer missplacerad jumer tiden går? Som om jag inte hör hemma, som svarta jävla fåret. Är så jävla trött på allt just nu verkligen. Nyår är fan skit med, känns förjävligt, påträngande. Men jag är redo för 2009, redo att komma in i ett nytt år, redo att verkligen känna att studenten är på gång, redo att ta studenten och dra! Bara ett halvår kvar Maria, bara ett halvår! Ett halvår till frihet, ett halvår till att slippa allt!

Idiot Maria, JÄVLA IDIOT.!

Kul känns det, när man dissar alla sina vänner för att åka till Kalmar men när sedan den personen ångrar sig dagen innan och ska fira med familjen. Då sitter man där, som om man har blivit nertrampad på, spottad på och känner sig som jordens största idiot. Nyår ja, fyfan för nyår, fyfan för det där jävla beteendet och fyfan på mig själv. Att man har bytt bort jobbtider för den här skiten gör det fan ännu värre...

Hoppas dock folk inser att jag verkligen ville fira nyår med dem, men tanken att vara i Ljungby ännu ett år var skrämmande. Slutade dock med att jag sitter fast i en stor hög med skit, en hög med skit jag själv har skapat och satt mig i,. Finns inga ord för hur förbannad jag är, både på mig själv och dig.

Måste dock säga bra jobbat till mig själv... Verkligen, BRA JOBBAT.


Juldåret över!

Jul ja, den där satans helgen som firas till minne av jesu födelse (VARFÖR? Jesus föddes inte under jul..) sen ovanpå det har någon jävla idiot kommit på att folk ska stressa ihjäl sig och köpa julklappar till alla. Självklart som de dårar vi är som följer grupptryck gör vi detta, till ingen jävla anledning. Visst håller jag med om stämningen, men vafan är den när det inte ens är snö, hallå? En positiv sak är iaf juldagen och nära till början på ett nytt år. Känns alltid som en ny start helt enkelt och detta kommande året har vi mycket spännande att se fram emot!

Tack för gårdagen iaf, hade riktigt kul. Även ett extra tack till Evelina (du vet varför). Ibland behöver man det där lille extra stödet, den lilla extra pushen av en av sina bästa vänner. Måste även tillägga vilket underbart gäng med tjejer jag har vid min sida, puss på er ungjävlar :)

Halkis!

Halkbanan klar! Rolig var den, sitta själv i bilen och känna sig allmänt överlägsen. Sen var vi duktiga och körde i halmstad under julruschen, starkt jobbat av oss tycker jag! Hamnade även med en som jag slogs med typ 2-3månader sen, haha men vi var båda goa och glada och det visade sig att människan var ju trevlig trots allt!. Uppkörningen kvar, YOU CAN DO IT MARIA!

Förresten, kul att jag kommer hem och idioterna till småsyskon lyckats förstöra datorn IGEN så jag har fått formatera om IGEN. Nu har lösenord rykt på, fyfan för ungar ibland!

Några sanna ord.!

Nothing is real, it's just a fake imagination to satisfy our current needs.
                                                                                - Maria Georges.

Dagens hat.!

KUL att jag har fått formatera om min dator TVÅ gånger på ETT dygn. Första gången var ok, men att mina småbröder lyckas paja datorn under tre timmar jag var borta hos Jenni. Det är fan skills, hur i hela friden lyckas man?!


Dagens hat:

Ungjävlar och datajävlar.

Julbord!

JULLOV.!
Firades med julbord igår, studentfest. Idag mår man sämre, huvudvärk, nacke och rygg som tar kål på en. Tur att gårdagen var värd den här fasliga smärtan! Men ikväll, orkar man? VEM FAN HAR SNOTT MITT PARTYHUMÖR!?




SP3A! <3

Oops!

Råkade försova mig, "5min till, 5min till, 5min till" sen är klockan 12. Känner ni igen er? Fyfan, påminn mig att aldrig försöka bli någons förebild för vi vet ju alla hur det hade slutat! Eller, riktigt så hemsk är jag nog inte.

Strejk!

Prov idag, ändå sitter jag hemma. Jag är helt slutkörd, inte en chans att jag öppnar en bok igen förrens efter lovet!

Det eviga McDonalds snacket is here!

Idioter i driven, som först missar beställningen och sen drygar kvar i en kvart med usla raggningsrepliker och hopp om att få till det(?). Slutade med att de skulle skriva på en lapp, där han skrev med sitt nummer. "Ja, det var ju jävla onödigt. Finns ingen chans i världen att jag skulle spara det eller ens använda det" säger jag med ett hånleende. Jävla idioter, men sanningen är att jag njöt. Tjejer lever trots allt för uppmärksamheten, det där lilla som pushar ens ego och självförtroende. Jag vågar iaf erkänna det.

Måste även påpeka att det är jävligt pinsamt att bli borttagen från driven för att man är totalt jävla värdelös (inte jag såklart!). Gillar även att Mitali var så jävla rå, HELT rätt säger jag bara. Vad ska man annars göra med stolpskotten?

minusgrader :<

Gå upp en lördagsmorgon, titta ut och se snö. Vad det lyser upp fint, tänker man, ända tills man ska behöva cykla i det. Sen tar det 10minuter att få upp och få igen låste också, visst är det underbart? Nästan lika underbart som att jobba 10-19, tack gode gud för skitsnack! Hur hade vi annars överlevt?

BLOGGINLÄGGSOSKULDEN - tagen!


Bloggbyte hit och bloggbyte dit, jag vet.
Men vafan, jag tröttnar fort okey?

Här kommer jag vara rå, min blogg, mina tankar, gillar du det inte så finns det ett snyggt kryss uppe i högra hörnet. Bara att klicka så POFF händer något magiskt och rutan är borta, bra va?

RSS 2.0